ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΓΚΟΛΦ

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΓΚΟΛΦ

Όλοι οι εισερχόμενοι στις εγκαταστάσεις αθλητές ή προσωπικό, καταγράφονται σε ειδική κατάσταση με τα πλήρη στοιχεία τους, τηρουμένων των διατάξεων περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ώστε να είναι δυνατή η ιχνηλάτηση οποιουδήποτε τυχόν κρούσματος. Το συγκεκριμένο έντυπο (κάθε ημέρας) φυλάσσεται για 14 ημέρες και στη συνέχεια καταστρέφεται.

Εντός Γηπέδου:
• Οι ομάδες θα αποτελούνται από μέγιστο αριθμό 3 παικτών.

• Οι παίκτες δεν θα ανταλλάσσουν Κάρτες (Κάθε παίκτης θα συμπληρώνει την δική του κάρτα).

• Η επιβεβαίωση του Marker θα γίνεται επάνω στην δική του κάρτα του, προφορικά ή με ηλεκτρονικά μέσα.

• Η κατάθεση της κάρτας θα μπορεί να γίνεται και με ηλεκτρονικά μέσα (email).

• Σε κάθε golf cart θα μπορεί να επιβαίνει μόνο ένας παίκτης – με εξαίρεση για μέλη της ίδιας οικογένειας.

• Δεν θα χρησιμοποιούνται τσουγκράνες στις αμμοπαγίδες (bunkers) – η διόρθωση της επιφανείας τους θα γίνεται με τη χρήση club ή με τα πόδια. (σύσταση προς το γήπεδο να αφαιρεθούν οι τσουγκράνες).

• Οι παίκτες δεν θα πρέπει να αγγίζουν την σημαία για κανένα λόγο.

• Θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά οι αποστάσεις μεταξύ των παικτών, καθ ́ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ειδικά στα tees, στα greens και στον "χαιρετισμό" στο τέλος του παιχνιδιού.

• Δεν επιτρέπονται caddies και θεατές εντός του αγωνιστικού χώρου.

Εκτός Γηπέδου:
• Εξαιρουμένων των αθλητών, όλοι οι υπόλοιποι φοράνε μάσκες.

• Η παραλαβή/παράδοση του εξοπλισμού στον χώρο φύλαξης θα γίνεται από τον ίδιο τον παίκτη, με τις οδηγίες του caddie Master.

• Να αποφεύγεται ο συνωστισμός στον Caddie Master; όπου και θα πρέπει να εξυπηρετείται μόνο ένας παίκτης τη φορά.

• Ο παίκτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την καθαριότητα του εξοπλισμού του.

• Η χρήση του Practice Range επιτρέπεται αποκλειστικά για ατομική προπόνηση, τηρουμένης της ελάχιστης απόστασης των 2 μέτρων μεταξύ των παικτών.

• Δεν θα πρέπει να λειτουργούν οι ψύκτες νερού. Οι παίκτες θα πρέπει να προμηθεύονται με ατομικά μπουκαλάκια εμφιαλωμένου νερού.

Η λειτουργία των αποδυτηρίων επιτρέπεται ως εξής:

- Πριν από τη λειτουργία των αποδυτηρίων συστήνεται καθαρισμός/απολύμανση σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για μη υγειονομικούς χώρους.

- Περιορισμός εισόδου στο χώρο, μόνο για αθλητές, προπονητές και το ελάχιστο απαραίτητο λοιπό προσωπικό με ταυτόχρονη εφαρμογή της οδηγίας «...έως 4 άτομα ανά 20 τμ και για τα επόμενα κάθε 10 τμ, ένα επιπλέον άτομο...» με χρήση μάσκας σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.

- Στην περίπτωση μικρότερων χώρων η είσοδος επιτρέπεται μόνο στους αθλητές και τους προπονητές, με χρήση μάσκας και τήρηση φυσικής απόστασης όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.

-Αλκοολούχο αντισηπτικό (με αντλία) σε εμφανή σημεία.
- Ανάμεσα στα καθίσματα να παρεμβάλλεται ένα κενό κάθισμα όπου είναι εφικτό.

- Ο χώρος να αερίζεται κατά προτίμηση από ανοιχτά παράθυρα. Σε ότι αφορά τη χρήση του κλιματισμού, εφαρμογή της σχετικής εγκυκλίου του Υπουργείου Υγείας. Εάν υπάρχει σύστημα εξαερισμού, ρύθμιση για ροή αέρα από μέσα προς τα έξω χωρίς ανακύκλωση.

- Ατομική χρήση ντους όπου είναι εφικτό. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν ατομικά ντους και αυτά είναι σε σειρά, συστήνεται να υπάρχει μεταξύ δύο ντους ένα κενό. Καλό σαπούνισμα των χεριών κατά τη διάρκεια του ντους. Συστήνεται συχνός καθαρισμός/ απολύμανση της βρύσης σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για μη υγειονομικούς χώρους. Καλός αερισμός του χώρου με ανοικτά παράθυρα.

-Συστήνεται η χρήση προσωπικών ειδών (πχ σαπούνι και σαμπουάν) και η χρήση σαγιονάρας.

- Το προσωπικό καθαριότητας κατά τη διάρκεια της εργασίας του πρέπει να φορά στολή/ρόμπα εργασίας και γάντια μιας χρήσεως, τα οποία θα πρέπει να αλλάζει τακτικά. Μετά την αφαίρεση των γαντιών θα πρέπει να ακολουθεί υγιεινή των χεριών (πλύσιμο με νερό και σαπούνι ή εφαρμογή αλκοολούχου αντισηπτικού για 20 δευτερόλεπτα) και, αφού τα χέρια στεγνώσουν καλά, να χρησιμοποιείται νέο ζευγάρι γαντιών. Πρόσθετος εξοπλισμός ατομικής προστασίας, όπως μάσκα, προστατευτικά γυαλιά και αδιάβροχη ποδιά, μπορεί να χρειάζεται κατά την παρασκευή διαλυμάτων, ανάλογα με το καθαριστικό/απολυμαντικό που χρησιμοποιείται και τη διαδικασία καθαρισμού, για την προστασία του προσωπικού καθαριότητας, ιδιαίτερα εάν υπάρχει κίνδυνος πιτσιλίσματος.

-Μετά τη χρήση των εγκαταστάσεων συστήνεται καθαρισμός/απολύμανση σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για μη υγειονομικούς χώρους.

-Μετά τον καθαρισμό/ απολύμανση τα αποδυτήρια κλείνουν και δεν χρησιμοποιούνται μέχρι τη επόμενη χρήση.

Υγειονομικός Υπεύθυνος

 Νικόλαος Γεροσταθόπουλος

Διευθυντής Β ́ Ορθοπεδικού του Ερρίκος Ντύναν

Η ασφάλεια όλων, είναι η προτεραιότητά μας. Για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο σίγουροι ότι όλοι οι παίκτες του γκολφ είναι περισσότερο ασφαλείς, θα πρέπει να ακολουθηθούν οι κανόνες και οι κατευθυντήριες γραμμές, που περιγράφονται παραπάνω. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και τη συνεργασία όλων. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Your safety is our priority. The best way to  ensure all golfers are as safe as possible, is for everyone to follow the rules and guidelines, outlined above. We look forward to everyone’s understanding and cooperation. If you have any questions or concerns, please don’t hesitate to contact us.

© 2020 by Hellenic Golf Federation

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now