top of page

END OF YEAR TROPHY 2017


Γλυφάδα 20 Νοεμβρίου, 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΚΟΛΦ

END OF YEAR TROPHY 2017

Στις εγκαταστάσεις του Πόρτο Καρρά στην χερσόνησο της Χαλκιδικής, διεξήχθη το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 2017 και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, 2017, ο διήμερος αγώνας golf “End of Year Trophy 2017” που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ (ΕΟΓ). Στους αγώνες συμμετείχαν νεαροί αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα σε δύο κατηγορίες, Gross και Stableford. Η ΕΟΓ επιθυμεί να ευχαριστήσει τους χορηγούς της, την Aegean Airlines που προσέφερε την μεταφορά και την Jotun Hellas για κάλυψη των εξόδων της αποστολής, καθώς και την Κα Μαριάννα Στέγγου των ξενοδοχείων Πόρτο Καρράς για την εξαιρετική φιλοξενία.

Η κυρία Μαριάννα Στέγγου, Αντιπρόεδρος της Πόρτο Καρράς Α.Ε. και Πρόεδρος του Ομίλου Γκόλφ & Αθλημάτων Πόρτο Καρράς δήλωσε:

« Στο Πόρτο Καρράς εδώ και πολλά χρόνια, στηρίζουμε την ανάπτυξη του golf στην Ελλάδα. Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενήσαμε στις εγκαταστάσεις μας ένα ακόμα αγώνα golf, το Κύπελλο Τέλους του Έτους 2017, που έγινε με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη χώρα. Οι συνεργάτες μου στο Πόρτο Καρράς κι εγώ, ευχόμεθα καλές γιορτές για τα Χριστούγεννα και ένα ακόμα καλύτερο Νέο Ετος για το ελληνικό golf».

Τα αποτελέσματα, ανά κατηγορία, έχουν ως εξής:

Κατηγορία Gross

1ος Νικητής: Νικόλαος Παναγιάς, του Αθλητικού Ομίλου Γκολφ Αφάντου Ρόδου (ΑΟΓΑΡ)

2ος Νικητής: Νικόλαος Καλαμαράς του Αθλητικού Ομίλου Γκολφ Αφάντου Ρόδου (ΑΟΓΑΡ)

Κατηγορία Stableford

1ος Νικητής: Γεώργιος Αλεφαντίνος, του Ομίλου Γκολφ Κρήτης (ΓΚ)

2η Νικήτρια: Χαρά Κωνσταντινίδη, του Ομίλου Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών (ΟΓΓΑ)

Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του αγώνα καθώς και η τελετή απονομής καλύφθηκαν τηλεοπτικά από την ΕΤ3.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΓ

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page