Charity Love Dinner - Breast Cancer Gala Dinner

«Μαζί για τη ζωή»

1ο Φιλανθρωπικό δείπνο Αγάπης

Στις 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 1ο φιλανθρωπικό Δείπνο Αγάπης στο Παλαιό Δημαρχείο της Γλυφάδας. Μία εκδήλωση του συλλόγου «Μαζί για τη Ζωή», ο οποίος στέκεται δίπλα στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Η Πρόεδρος του συλλόγου κα Σάσα Πατεράκη και οι συνεργάτιδές της, τίμησαν διακεκριμένα πρόσωπα και ευεργέτες του Συλλόγου. Η βραδιά ξεκίνησε με την απονομή τιμητικών πλακετών σε όσους στηρίζουν το έργο του Συλλόγου. Συνέχισε μουσικά με τον διεθνούς φήμης τενόρο Ευάγγελο Γιαμούρη, αργότερα με επίδειξη μόδας από τον Οίκο Τρανούλη και τελείωσε με πολλές βραβεύσεις σημαντικών προσώπων.

Η αξιότιμη κα Σάσα Πατεράκη, βράβευσε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ κ. Θωμά Τόκα, καθώς και την Αντιπρόεδρο κα Αννίτα Αποστολίδου, για την στήριξη τους στο σύλλογο Γυναικών Γλυφάδας με καρκίνο του Μαστού «Μαζί για τη ζωή».

Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας εδόθη και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας.