SUMMER JUNIOR CAMP

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Καλοκαιρινό Junior Camp από την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ και την Costa Navarino, από τις 2 έως τις 6 Αυγούστου.

Συντονιστής ο κ. Αδάμ Κρητικός, Golf Operations Manager @ Navarino Hills.

Ένα σημαντικό γεγονός που πρόσφερε πολύτιμες εμπειρίες στις νεαρές αθλήτριες και στους νεαρούς αθλητές, γνώσεις και πρακτική σε υψηλού επιπέδου γήπεδα, όπως το Bay Course, Navarino Hills και το International Olympic Academy Golf Course.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ κ. Θωμάς Τόκας, απηύθυνε χαιρετισμό στις αθλήτριες και τους αθλητές που συμμετείχαν και συνεχάρη τον κ. Αδάμ Κρητικό για την πρωτοβουλία και την άρτια διοργάνωση του Junior Camp. Η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του κ. Κρητικού.

Επίσης ευχαρίστησε την Costa Navarino για τις παροχές των εγκαταστάσεων και τους ομίλους Πελοποννήσου και Μεσσηνίας για την συνεισφορά τους στη διοργάνωση.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η απονομή των επάθλων και δόθηκαν σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές βεβαιώσεις παρακολούθησης του Junior Camp καθώς και αναμνηστικά δώρα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ προσπαθεί μέσα από το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της, μέσα από δράσεις, συνεργασίες να βοηθήσει το γκολφ στην Ελλάδα να πάει ένα βήμα παραπέρα, μα προπάντων να βοηθήσει τη νέα γενιά αθλητών/τριών που είναι το μέλλον.

1stday 18 holes Event

2days Championship - Winner Team