Ημερίδα: ": Διαμορφώνοντας το Αύριο...Σήμερα"

Σάββατο 29 Απριλίου 2023 AQUILA ATLANTIS HOTEL Ηράκλειο Κρήτης

Υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού και την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, της Περιφέρεια Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Τσαντρίζου για την πρόσκληση προς την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ και την ευκαιρία που μας εδόθη να παρουσιάσουμε μέσω του αθλητή μας Δημήτρη Κολοβού Σοφίου το άθλημα συμμετέχοντας στον εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ νεαρών αθλητριών και αθλητών διαφόρων αθλημάτων. Ένα μεγάλο μπράβο στον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη που στηρίζει πάντα όλες τις δράσεις και ιδιαίτερου περιεχομένου ημερίδες, για το καλό και την πρόοδο του Αθλητισμού μας!

Ακολουθεί δελτίο τύπου του Υφυπουργού Αθλητισμου και Πολιτισμου κ. Αυγενάκη:

«ΝΕΩΝ ΔΙΑ-ΛΟΓΟΙ: ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ… ΣΗΜΕΡΑ» Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Ημερίδα «Αθλητισμός και Νέοι», με θέμα «Νέων Διά-Λογοι: Διαμορφώνοντας το Αύριο… Σήμερα», υπό την Αιγίδα και Υποστήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με την αιγίδα της Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete, του Δήμος Ηρακλείου - Municipality of Heraklion και της Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης. Διοργανωτές, στο ξενοδοχείο Atlantis, ο Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Κρήτης - Myhorse και ο επιστημονικός, μη κερδοσκοπικός φορέας, «ΑΞΙΟΤΗΣ», σε συνεργασία με αρκετά αθλητικά σωματεία του Ηρακλείου και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Jina Tsantrizou για τη θαυμάσια πρωτοβουλία της. Οι σπουδαίοι Πρωταθλητές μας, ο Παραολυμπιονίκης στην ποδηλασία Νίκος Παπαγγελής, η Ολυμπιονίκης στο βάδην Αντιγονη Ντρισμπιωτη και οι Olympians Maria Polyzou, στον μαραθώνιο και #Stella_Pilatou στο άλμα εις μήκος, μίλησαν για την καριέρα τους, τον κόπο και την προσπάθεια τους έως την επιτυχία. Έδωσαν το παράδειγμα και παρέδωσαν τη… σκυτάλη σε νεότερες και νεότερους συναθλητές τους, στους αυριανούς πρωταγωνιστές, σε κορίτσια και αγόρια από το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, το πόλο, την κολύμβηση, την ιππασία, την πυγμαχία, το σκάκι, το τένις, το γκολφ, τα μαχητικά αθλήματα κλπ, για να αναφερθούν στα όνειρά τους και πώς θα πραγματοποιηθούν. Μια πρωτοποριακή Ημερίδα, που αποτελεί την αφετηρία ανοιχτού διαλόγου, με στόχο οι νέοι αθλητές να είναι οι πρωταγωνιστές. Να εκφράζονται, να ακούγονται, να συνομιλούν, να προβάλλουν και να διεκδικούν με πάθος τις προσδοκίες και τα όνειρα για τον αθλητισμό και τη ζωή τους! Τους ακούσαμε με τεράστιο ενδιαφέρον και τους ανέφερα όλα όσα κάναμε γι’ αυτούς, οι οποίοι ήταν η προτεραιότητά μας και στο επίκεντρο της πολιτικής μας αυτή την 4ετία στο Υφυπουργείο: Για το δικαίωμα λόγου και ψήφου τους στα ΔΣ των Ομοσπονδιών τους, την απελευθέρωση των μετεγγραφών τους στα 19 έτη, τα Μητρώα που έφεραν τάξη, διαφάνεια και νοικοκυροσύνη στο αθλητικό τοπίο προς όφελός τους, την εξασφάλιση σημαντικών πρόσθετων πόρων από τη φορολογία του στοιχήματος, τη φροντίδα μας για ανάπτυξη κάθε αθλήματος ανεξαρτήτως δημοφιλίας, τα έργα αναβάθμισης και κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων, ώστε να μπορούν να προπονούνται με ασφάλεια και τόσα άλλα. Μαζί μας ήταν ο Αρχιμανδρίτης Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, Βαρθολομαίος Βογιατζόγλου, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηρακλείου, Nikos Sirigonakis, ο Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς Στον αθλητισμό, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ιππικού Ομίλου Κρήτης – ΑΙΟΚ, Μανωλης Αλμπαντακης, ο Πρόεδρος του ΑΞΙΟΤΗ, #Βασίλης_Γλύνης, παράγοντες, προπονητές, αθλητές και γονείς από τη μεγάλη αθλητική μας οικογένεια. Το μέλλον διαμορφώνεται από αυτούς που το διεκδικούν! Προχωράμε μαζί! HELLENIC GOLF FEDERATION, Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, OFI Crete, ΓΣ Εργοτέλης, ΟΦΗ Ερασιτέχνης official, Irodotos FC, Α.Ο. Τριτων Ηρακλειου, Sportpoint, Παγκρήτιο Εκπαιδευτήριο - Παιδικός Σταθμός & Νηπιαγωγείο, Cretalive.gr, Themakriti.gr, endospolis.gr, TV CRETA - Παγκρήτια Ραδιοτηλεόραση Α.Ε., AQUILA Atlantis Hotel, #Niki_Beladaki, #Νίκος_Ρηγάκης